Το HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) ή αλλιώς Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου, είναι μια προληπτική μέθοδος που σκοπό έχει την εξασφάλιση της ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων και ποτών που παράγει μια επιχείρηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής και διάθεσης. Εκδόθηκε από την επιτροπή του Codex Alimentarius
Η τεκμηριωμένη εφαρμογή των αρχών του HACCP είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις που παρασκευάζουν, μεταποιούν, παράγουν, συσκευάζουν, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διανέμουν, διακινούν ή διαθέτουν τρόφιμα και ποτά.
Η ENVITY διαθέτει την τεχνογνωσία να σας υποστηρίξει στην εφαρμογή του HACCP στην επιχείρησή σας και να σας βοηθήσει να παρέχεται υπηρεσίες αυξημένης ασφάλειας και ποιότητας στον ευαίσθητο τομέα των τροφίμων.